Розкрито подробиці про більш бюджетні AirPods 3

Розкрито подробиці про більш бюджетні AirPods 3
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple завершує роботу над бездротовими навушниками AirPods 3-го покоління. Згідно з даними авторитетного аналітика Мін-Чі Куо, нові навушники Apple будуть створені на основі інноваційної архітектури System in Package (SiP) на базі чипа H1, аналогічного тому, що використовується в AirPods Pro.

Розкрито подробиці про більш бюджетні AirPods 3

10-ядерний чип Apple H1 забезпечить підтримку всіх функцій AirPods 3. Чип знизить затримку при відтворенні музики, дозволить реалізувати систему активного шумозаглушення в режимі реального часу, забезпечить підтримку адаптивної технології підвищення якості звучання і «навчить» навушники розпізнавати команду «Привіт, Siri».

Нові AirPods 3 отримають оновлений дизайн в порівнянні з попередніми моделями з лінійки. За словами Куо, навушники будуть виконані в стилі AirPods Pro, але з деякими помітними змінами. Тим самим Apple виділить AirPods 3 на тлі AirPods Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods 3 стануть навушниками «вхідного» рівня, заявив Куо. Їх вихід запланований на першу половину 2021 року. Ймовірну ціну навушників фахівець не розкрив.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.