В мережі показали фото таємничого смартфону Huawei з квадрокамерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в популярній китайській соціальній мережі Weibo були опубліковані фотографії нового смартфону Huawei, комерційна назва якого досі залишається загадкою. Зображення підтверджують, що новинка отримає квадрокамеру. Прямокутний модуль основної камери традиційно знаходиться на задній панелі корпусу. Він складається з чотирьох об’єктивів та світлодіодного спалаху. Розподільна здатність головного датчика – 48 МП.

Інсайдер, який опублікував фотографію загадкової новинки наголошує на тому, що це смартфон середнього або преміального класу. Він підкреслив, що новинка від Huawei отримає топовий центральний процесор власного виробництва компанії – Kirin. Авторитетні джерела повідомляють, що це може бути Honor X10 Pro 5G. Наразі компанія працює над створенням оновленої версії Kirin 820.

Є ще одна гіпотеза, таємничим смартфоном може стати Honor X10 Pro, який отримає 5G-версію центрального процесора Kirin 820. Однак все це лише припущення. Не можна виключати, що ця новинка все ж таки з’явиться у продажі під брендом Huawei. Тому необхідно почекати появи додаткової інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.