Apple отримує патент на унікальний MacBook Pro з 5 дисплеями

Американський виробник планує докорінно змінити підхід к дизайну ноутбуків. Компанія запатентувала дуже незвичний концепт MacBook Pro. Apple розглядає можливість запуску унікальної моделі з 5 дисплеями. Патент було затверджено Національнім відомством США з інтелектуальної власності ще 30 червня 2020 року, але його деталі з’явилися у мережі лише сьогодні.

Якщо оцінювати спроби Apple створити концепцію дизайну нового покоління, то складається враження, що компанія має намір заповнити усі вільні місця додатковими екранами. Дисплеї з’являться навколо клавіатури та тачпаду. Дизайнери називають новий підхід «Динамічним інтерфейсом дисплея». Наскільки користувачам прийдеться до смаку подібне ноу-хау, дізнаємося найближчим часом.

Патентні ілюстрації демонструють, що додаткові екрани необхідні для використання нових функцій, які буде підтримувати революційний MacBook Pro. Експерти не виключають, що тачпад також стане сенсорним, тобто складовою частиною одного з додаткових екранів. Клавіатура також отримає нові опції, в тому числі підсвітку найбільш активно використовуваних клавіш. Виглядає цей концепт дуже незвично, але оригінально.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.