Анонс Xiaomi Mi TV Master – надпотужний телевізор з екраном OLED і частотою 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години тому на території Китаю відбувся анонс супертелевізора від відомого китайського бренду, а є він самим передовим в своєму класі. Новинка називається Xiaomi Mi TV Master, вдаючи із себе інноваційний телевізор з вкрай широкими функціональними можливостями. За словами компанії-виробника, даний телевізор є найбільш просунутим серед усіх, які вона так і зовсім взагалі коли-небудь створювала і випускала на ринок. Крім вкрай тонких рамок з бічних сторін, які практично неможливо навіть помітити, цей ТВ має підтримку всіх сучасних технологій і інженерних рішень, що робить картинку, яку він відображає, дуже приємною для очей.

Новенький телевізор під назвою Xiaomi Mi TV Master – це межа мрій мільйонів людей. Новинка оснащена величезним 65-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів), причому частота становить не стандартні 60 Гц, а сучасні 120 Гц. За рахунок цього перегляд фільмів, гра у відеоігри та здійснення інших дій будуть приносити масу задоволення. За заявами інженерів китайської корпорації, дисплей на лицьовій частині телевізора займає 98,8% від загальної корисної площі, що є абсолютним рекордом. Апаратною основою новинки став потужний 4-ядерний процесор MediaTek MTK9650 (CPU), доповнений який графічним прискорювачем Mali-G52 MC1 (GPU).

Таке технічне оснащення дозволяє даному телевізору без проблем і подтормаживаний запускати фільми в роздільній здатності 4K UHD при частоті 120 кадрів в секунду. На тильній частині ТВ знаходиться інтерфейс HDMI 2.1, який дозволить забезпечити кращу якість сигналу при використанні ігрових приставок Sony PlayStation 5 і Microsoft Xbox Series X, вихід яких намічений вже на кінець 2020 року. Не обійшлося в Xiaomi Mi TV Master і без якісних динаміків, а забезпечувати їм під силу потужність 65 Вт, тобто вкрай велику. Динаміки є вкрай просунутими, підтримуючи технологію об’ємного звучання Dolby Digital. В якості платформи новітнього телевізора використовується Android TV з фірмовою графічною оболонкою MIUI TV, на яку встановлений інтерфейс PatchWall.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У комплект поставки входить пульт дистанційного керування з вбудованим в нього мікрофоном для використання голосового управління, а ще цей самий пульт, крім Bluetooth для підключення до телевізора, володіє чіпом NFC для використання додаткових можливостей. Виробник повідомляє про те, що новітній телевізор Xiaomi Mi TV Master надійде в продаж вже в липні 2020 року, але поки що тільки в Китаї, а обійдеться його покупка приблизно в 1 600 євро. З урахуванням технічного оснащення такого пристрою і його зовнішнього вигляду, це цілком собі низька ціна, адже рішення від інших брендів, які мають різні недоліки, стоять відчутно більше. Чи вийде даний телевізор на міжнародний ринок поки що невідомо, але вже в найближчі кілька тижнів усі охочі зможуть замовити його з доставкою з Піднебесної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.