Xiaomi випустила мініатюрну колонку за 185 гривень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi випустила мініатюрну колонку. Ґаджет отримав назву XiaoAI Portable Speaker – пристрій виконаний в компактному пластковому корпусі, який поміститься в кишеню джинсів. За розмірами вона незначно більша кейса від навушників Apple AirPods. Всередині вбудовано простенький динамік – його вистачить для прослуховування музики або радіо в невеликій кімнаті.

Реклама

Xiaomi випустила мініатюрну колонку за 185 гривень

Крім портативності і ціни, у цій колонці є інша особливість – вбудований голосовий асистент. Голосом, наприклад, можна запустити таймер виключення і перевірити заряд акумулятора. Також при підключенні до смартфону можна використовувати інші голосові асистенти через мікрофон в колонці.

Для підключення до смартфону використовується стандарт Bluetooth 5.0, а для зарядки – USB Type-C. Виробник обіцяє до 6 годин автономної роботи.

Кишенькова колонка Xiaomi з’явилася в продажу в інтернет-магазині Youpin, ціна – 49 юанів, або близько 185 гривень за актуальним курсом. Швидше за все, найближчим часом вона з’явиться в інших магазинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: