Call of Duty: Warzone буде підтримувати матчі на 200 осіб

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже сьогодні видавець Activision почне поширювати оновлення для кооперативного шутера Call of Duty: Warzone під назвою Season Four Reloaded, яке збільшить кількість гравців в матчах Warzone Quads зі 150 до 200.

Повідомляється, що збільшення кількості гравців лише тимчасове, проте поки невідомо, коли саме припиниться підтримка таких масштабних матчів. Завдяки підтримці 200 гравців 4 команди в режимі Warzone Quads будуть складатися з 50 осіб кожна.

Цікаво те, що хоча розмір поновлення складе від 22 до 30 ГБ (а якщо оновлювати ще і Modern Warfare, то обсяг поновлення збільшиться до 36 ГБ), загальний обсяг місця, яку він займав грою на диску, навіть знизиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в новому оновленні з’являться контракти на постачання, що дають вам знижку на використання певних станцій покупки. При цьому після активації контракту у гравця буде лише обмежений час на отримання знижки. З’явиться і новий режим «Джагернаут». Користувачі, які відіграють в мультиплеер Call of Duty: Modern Warfare, виявлять нову карту Cheshire Park і новий режим гри Team Defender.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.