Перші деталі анонсу AirPods 3 від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація бездротових навушників запланована на першу половину 2021 року. Авторитетний інсайдер Ming-Chi Kuo поділився ексклюзивною інформацією стосовно довгоочікуваної новинки від компанії Apple. Він повідомляє, що американський виробник планує закрити продаж AirPods другого покоління ближче до другого кварталу 2021 року. Саме в цей час і відбудеться презентація нових бездротових навушників.

Функціональні можливості та технічне оснащення Apple AirPods 3 – наразі велика таємниця. Достовірної інформації вкрай мало. Інсайдер підтверджує, що американський виробник не планує відходити від класичної концепції дизайну, тому суттєвих змін в зовнішньому вигляді очікувати не варто. Нові бездротові навушники отримають покращену систему шумоподолання. Візуально новинка буде схожа на AirPods Pro.

Ming-Chi Kuo підтверджує інформацію, що нові моделі iPhone 12 не будуть мати в базовій комплектації навушників. Виробник намагається таким чином мотивувати власників смартфонів Apple активніше купувати AirPods 3. Презентація лінійки нових смартфонів має відбутися у вересні 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.