Ґаджети

Sony PlayStation 5 виявилася клоном комп’ютера Zotac

Share

Як відомо, анонсована в середині червня 2020 року ігрова приставка Sony PlayStation 5 отримала дуже незвичайний дизайн. Багатьом він сподобався, проте знайшлися й ті, кому він припав абсолютно не до смаку. Вчора прокоментувати зовнішній вигляд даної ігрової приставки від японської корпорації компанія Zotac, яка опублікувала порівняння новинки зі своїм фірмовим ігровим комп’ютером під назвою MEK 1. Як можна легко помітити, по частині зовнішнього вигляду дизайн PS5 насправді дуже сильно нагадує зовнішній вид даного PC, принаймні з лицьового боку точно. Пристрій має не тільки дуже схожий зовнішній вигляд і аналогічну колірну гамму, але ще і підсвічування, тому що вона також є синім або темно-блакитним.

Компанія Zotac впевнена в тому, що зовнішній вигляд ігрового комп’ютера MEK 1 аналогічний Sony PlayStation 5, хоча PC представили набагато раніше, тому скопіювати його у японської корпорації ніяк просто не могли, адже її зовнішній вигляд до самого кінця тримався в строгому секреті. Проте, потрібно розуміти, що навряд чи інженери японської корпорації вирішили повторити продукт іншої компанії, тим більше що Sony входить в число брендів, які можуть собі дозволити витратити десятки мільйонів доларів на один тільки зовнішній вигляд консолі, не кажучи вже про її технічне оснащення . Обидва електронних пристрої схожі один на одного тільки з лицьового боку, тоді як збоку і ззаду вони виглядають абсолютно по-різному.

У випадку з корпусом Zotac MEK 1 користувача зустрічають жорсткі агресивні частини корпусу, які відносяться до агресивної геймерської дизайну. У випадку з ігровою консоллю PS5 всі її елементи і межі є плавними, що створює ефект мінімалізму. Втім, звичайно, не можна виключати, що в якийсь час інженерам і дизайнерам Sony сподобався дизайн комп’ютера від компанії Zotac, тому вони вирішили рухатися саме в цьому напрямку, створивши своє повністю нове і незалежне рішення. У будь-якому випадку, для кінцевих користувачів це не стільки важливо, адже кожен може купувати саме те, що йому подобається найбільше. Проте, у випадку з PlayStation 5 вибору немає, так як вона виявилася представлена ​​і буде незабаром випущена тільки в одному єдиному корпусі і кольорі, по крайней мере на момент початку продажів.

Офіційні продажі ігрової приставки Sony PlayStation 5 почнуться по всьому світу в кінці 2020 року, імовірно вже в середині грудня. Очікується, що покупка цієї консолі в повноцінної версії з приводом Blu-Ray обійдеться в 700 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024

    Як менше користуватися смартфоном: у вчених є відповідь

    Дослідження університету Мічігану показує, що утруднення функцій прокручування і натискання на екрані телефону на 16%…

    15.05.2024

    Чому Apple та Samsung не поспішають впроваджувати швидку зарядку

    У світі технологій, що постійно розвивається, для смартфонів дебати навколо швидкої зарядки посіли центральне місце,…

    15.05.2024

    Windows 11 запише всі дії користувача

    Операційна система Windows 11 тепер записуватиме всі дії користувача. Нову функцію додали в налаштування у…

    15.05.2024

    Xiaomi випустила пилосос із підсвічуванням

    Xiaomi представила у Китаї новий бездротовий пилосос. Mijia Wireless Vacuum Cleaner 2 Dust Display Edition…

    15.05.2024

    Представлений середньобюджетний смартфон Sony Xperia 10 VI

    Компанія Sony представила новий смартфон Xperia 10 VI. Він отримав витягнутий екран із співвідношенням сторін…

    15.05.2024