Ціна і дата виходу Sony PlayStation 5 – це фейк

Відомий інсайдер і дизайнер Бен Гескін (Ben Geskin) опублікував викриття історії з ціною і датою виходу ігрової консолі наступного покоління Sony PlayStation 5.

Раніше в Мережі з’явився скріншот, який нібито був зроблений на сайті відомого онлайнового магазина Amazon. Скріншот стверджував, що консоль Sony PlayStation 5 надійде в продаж 20 листопада за ціною 400 євро в версії без оптичного приводу і 500 євро з таким.

Це йде врозріз з попередніми чутками про можливу ціну 600-700 євро, але радіти прихильникам не варто, так як історія з фейковим скріншотом Amazon прояснилася. Картинку створив журнал Play Experience в якості розіграшу, більш того, Бен Гескін по своїх каналах в Amazon отримав підтвердження того, що це фейк. Так що ціна і дата виходу PlayStation 5 як і раніше залишаються невідомими.

На цьому тижні ми публікували подробиці про вже анонсованих аксесуарах для PlayStation 5, яка отримає гарнітуру Sony Pulse 3D, пульт Media Remote, HD-камеру і зарядку DualSense.

Цей інформатор заслуговує довіри, так як він першим показав, як буде виглядати iPhone X за кілька місяців до анонсу, а також регулярно публікує якісні рендери прийдешніх смартфонів, використовуючи креслення і витоку інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.