Колишній глава Xbox розповів, скільки буде коштувати нова PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім недавно, 11 червня, Sony представила свою нову консоль – PlayStation 5. Компанія показала дизайн новинки, і продемонструвала аксесуари, які для неї будуть створені, але при цьому не розповіла про вартість пристрою. І ось, виправити цю помилку взявся колишній глава Xbox – він розповів, скільки, на його думку, буде коштувати новинка від японців.

Важливо розуміти, що екс-керівник Xbox Альберт Пенелло – це не просто якийсь чоловік, так чи інакше пов’язаний з індустрією. Його розуміння того, як влаштований світ консолей і їх ціноутворення куди глибше, ніж у журналістів і інсайдерів, так як свого часу саме він займався прийняттям ключових рішень в консольному підрозділі Microsoft.

За підсумком, якщо вірити словами Пенелло, Sony ні в якому разі не ставити ціну на свою нову консоль PlayStation 5 вище, ніж 500 доларів. З огляду на те, що зовсім недавно в мережі були озвучені дані, згідно з якими новинка обійдеться на старті в 500 євро, слова Пенелло стають ще більш переконливими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що PlayStation 5, втім, як і Xbox Series X, повинні вийти вже в період різдвяних свят 2020 року. А з огляду на слова колишнього керівника Xbox, можна розраховувати на те, що консоль Microsoft також обійдеться не дорожче 500 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.