Користувачі виявили один дуже цікавий елемент дизайну PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація консолі PlayStation 5 розділила інтернет на два табори: користувачам з першого припав до смаку футуристичний дизайн пристрою, а представники протилежної заздалегідь занепокоїлися про потенційне скупчення пилу в вигинах приставки. Геймери з Reddit і ResetEra змогли розгледіти один дуже цікавий і неочевидний дизайнерський елемент, який досить важко помітити з першого погляду.

Виявляється, що консоль і аксесуари покриті текстурою з символів, які зображені на кнопках оригінального геймпада: коло, квадрат, хрестик і трикутник. Розглядати це дизайнерське рішення можна тільки на зображеннях з високою роздільною здатністю.

Повідомляється, що на зображеннях геймпада DualSense, які були опубліковані на початку квітня 2020 року, була звичайна матова текстура, а на свіжих знімках контролер покритий вже символами з кнопок. Крім консолі і геймпада, текстуру з квадратів, кіл, трикутників і хрестиків виявили також на гарнітурі і камері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.