Витік: Названа вартість Sony PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах Мережі з’явився витік з цінами на нову ігрову приставку Sony PlayStation 5. Судячи з непідтвердженою офіційно інформацією, консоль вийде з цінником в 499 доларів, що на 100 доларів більше, ніж було у PlayStation 4 Pro на момент появи в розрібній продажі в 2016 році.

Напередодні презентації нової Sony PlayStation 5 в мережі з’являється чимало цікавої інформації про майбутню консолі, однак прайси виробник продовжує тримати в найсуворішому секреті. Втім, нещодавно оприлюднений в Twitter-акаунті одним з користувачів пост проливає світло на передбачувану вартість приставки. Як випливає з публікації якигось фоловерів на ім’я Iron Man, PlayStation 5 отримає цінник в 499 доларів. Для порівняння, в 2016 році придбати нову PlayStation 4 Pro можна було за 399 доларів. При цьому версія Slim пропонувалася за 299 умовних одиниць США.

За повідомленням інсайдера, PlayStation 5 в країнах Європи обійдеться покупцям в 499 євро. У магазинах Великобританії новий продукт буде коштувати 449 фунтів стерлінгів. При цьому точна інформація про ціни на японську консоль Sony Corporation з’явиться тільки з відкриттям попередніх замовлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.