Xiaomi Mi Band 5 має ще більше крутих функцій за меншу ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi запустила довгоочікуваний Mi Band 5 у Китаї. Як і попередні моделі Mi Band, новий пристрій пропонує безліч нових функцій за найдешевшу ціну. Від дисплея до датчиків — покращення отримало абсолютно все. Пропоную детальніше подивитись на новий Mi Band та порівняти його з Mi Band 4, який вийшов минулого року.

Для початку AMOLED-дисплей Mi Band 5 трохи більший, ніж дисплей Mi Band 4. Новий пристрій має 1.2-дюймовий екран на відміну від 0.95 дюймового екрану Mi Band 4. Так, це невелика різниця, але потрібно розуміти, що тепер екран має менші рамки та більшу площу відображення інформації. Роздільна здатність становить 126 x 294 пікселі.

Тепер більше про нові функції. Mi Band 5 має кілька нових режимів відстеження активності (11, якщо бути точним). Повертаюсь до порівняння з минулорічним Mi Band нагадуємо, що Mi Band 4 мав всього 6 режимів. У наші дні люди не так часто вилазять на вулицю, тому досить приємно бачити, що про такі функції не забули.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім 11 нових спортивних режимів Mi Band 5 отримає цілу купу різноманітних покращень, серед яких покращена технологія відстеження. Так, усе це потрібно перевіряти та порівнювати, але це, безумовно, крок вперед, якщо порівнювати з минулорічним пристроєм.

Про різноманітні відстеження. У Mi Band 5 покращений моніторинг сну з постійним відстеженням частоти серцевих скорочень. Компанія Xiaomi стверджує, що це допоможе виявити проблеми зі сном, а на основі зібраних даних додаток дасть вам поради щодо покращення якості сну. Також новий Mi Band отримає вбудований SpO2 або трекер кисню у крові. Цієї функції не було у попередньому пристрої. Однак, тепер новий Mi Band зможе вимірювати кількість кисню у крові 8 годин поспіль. Оскільки цей датчик працює щосекунди, то за 8 годин ви отримаєте 28 800 ітерацій перевірки. Таким чином компанія Xiaomi подарувала новий чудовий пристрій, який точно вартує того, аби на нього звернули увагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.