Новий телевізор TCL коштуватиме $129

Китайський виробник відомий завдяки вмінню створювати бюджетні, але функціональні телевізори. З метою пришвидшення експансії на американський ринок, компанія планує підготувати декілька дешевих моделей. Для підвищення інтересу з боку потенційних покупців, було прийняте рішення відмовитися від операційної системи Roku TV. Усі моделі нової лінійки будуть функціонувати під управлінням більш відомої Android TV.

Компанія TCL планує випустити декілька телевізорів з діагоналлю 32 та 40 дюймів. Ці моделі з’являться у продажі не тільки в США, але й у Європі. Ціна починається від $129 (≈₴3420). LED-телевізор третього класу буде підтримувати розподільну здатність 720p. Він оснащений двома портами HDMI, роз’ємами Ethernet та USB.2.0.

Виробник обіцяє забезпечити підтримку об’ємного звуку Dolby Digital. Якісне звучання гарантує інтегрований динамік на 10 Вт. Ця модель ідеально підходить для перегляду фільмів, серіалів та ТВ-шоу в невеличкій кімнаті. 40-дюймовий телевізор буде коштувати дорожче. Він підтримує розподільну здатність 1080р.

Нажаль, дата презентації бюджетних smart-телевізорів наразі невідома. Однак інсайдери прогнозують, що вони з’являться у продажі вже до кінця наступного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.