Стали відомі кольори Xiaomi Mi Band 5

Компанія Xiaomi почала випускати тизери свого нового фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5, що каже про те, що до його офіційної презентації залишилося вже не так багато часу. Згідно з офіційним тизером, фітнес-браслет буде анонсовано вже 11-го червня. Китайська компанія сьогодні випустила новий постер, з якого стало відомо про кольорові варіанти Xiaomi Mi Band 5. Постер демонструє великий OLED-дисплей Xiaomi Mi Band 5. Девайс буде доступним у жовтому, червоному, синьому та чорному кольорах. 

Xiaomi Mi Band 5 повинен вийти з вбудованим сенсором SpO2, що буде корисно користувачам, в яких є проблеми з диханням. Також браслет повинен отримати режим “Не турбувати”, який дозволить користувачам виставляти період, протягом якого браслет не буде подавати ніяких ознак життя.

Фітнес-браслет може отримати дисплей діагоналлю 1.2 дюйма з тонкими рамками. Минулорічний Xiaomi Mi Band 4 був з дисплеєм 0.95 дюйма. На жаль, об’єм акумулятора залишається невідомим. Фітнес-браслет може отримати конструкцію, як у Redmi Band – в корпусі буде вбудований конектор USB-A, який можна напряму підключати в будь-який USB-A для зарядки. Також Xiaomi Mi Band 5 повинен отримати можливість управління камерою смартфона на відстані та 11 видів активності, які можна буде відстежувати. 

Китайський варіант також отримає підтримку голосового асистента Xiao AI. На міжнародному ринку фітнес-браслет буде підтримувати голосового асистента Amazon Alexa, а також підтримка безконтактних платежів (можна майже гарантовано стверджувати, що вона буде працювати з MasterCard). Згідно інформації, яка є на даний момент, Xiaomi Mi Band 5 буде коштувати 26 доларів під час анонсу на китайському ринку. На міжнародному він повинен вийти на кілька місяців пізніше за ціною близько 40 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.