У мережі з’явилися зображення нового пристрою від Google, який поєднує в собі Android TV та Chromecast

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром Google збирається випустити новий пристрій в сфері потокового мультимедіа. Йдеться про різновиди Chromecast, поєднаним з Android TV.

Інтернет-портал XDA-Developers виявив якийсь новий продукт Google, що відноситься до технологій «розумного будинку» Google Nest. Пристрій потокового мультимедіа з кодовою назвою «Sabrina» вперше було виявлено на початку березня, але тоді не було ніяких подробиць. Тепер же, XDA знайшли рендери пристрою, які дуже схожі на офіційні.

У мережі з'явилися зображення нового пристрою від Google, який поєднує в собі Android TV та Chromecast

«Sabrina» є невеликим подовгастим пристроєм, схоже з Chromecast Ultra. Але, на відміну від Chromecast, «Sabrina» може керуватися пультом, який має мікрофон і підтримує Google Assistant. За допомогою приставки можна переглядати мультимедійний контент, як з YouTube, так і з сервісів підписки, на зразок Netflix. Пристрій буде поставлятися в білому, чорному і світло-рожевому кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що «Sabrina» буде представлена ​​протягом цього літа. Ціна також повинна бути не надто високою – менше $ 80 (за чутками, приблизно $ 69).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.