iPad Air 4 отримає дизайн iPad Pro 11 та USB-C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні витоки інформації, які з’явились у китайських медіа, кажуть про те, що компанія Apple зробить радикальні зміни в новому поколінні iPad Air, наблизивши його до iPad Pro 11 – для цього перепрацюють дизайн та замінять Lightning на USB-C. Поки що невідомо, яким чином буде відбуватись автентифікація, але особисто я ставлю на те, що Apple вбудує в новий iPad Air систему Face ID. 

Apple досить давно дотримується політики збільшення дисплеїв своїх планшетів шляхом зменшення рамок довкола дисплея, тому таке нововведення досить очікуване. Також можна впевнено стверджувати, що новий iPad Air 4 отримає чіпсет Apple A13 Bionic, який зараз використовується в модельному ряду iPhone 11 та в доступному iPhone SE (2020). Також варто очікувати на появу 4 ГБ оперативної пам’яті. 

На мою думку, стандартизація діагоналей планшетів з модельного ряду Pro та Air каже про те, що аксесуари від iPad Pro 11 повинні підходити для iPad Air 4, але тут питання в тому, чи не зробить компанія якогось обмеження а-ля іншого розміщення основної камери, через що чохли Folio та клавіатури не будуть сумісними. Тим не менше, на підтримку Apple Pencil другого покоління, який фіксується на магнітне кріплення, вбудоване в гранях планшета, варто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці витоки інформації підтверджуються також недавньою інформацією про те, що компанія LG збільшила випуск IPS LCD панелей для iPad через пандемію коронавірусу, яка підняла продажі планшетів. Це каже про те, що варто очікувати виходу нового iPad Air 4 вже найближчим часом, хоча точна дата виходу поки, звісно, невідома. Мені здається, що перехід на новий дизайн відіб’ється і на ціні, оскільки нововведень у порівнянні з минулорічним iPad Air 3 повинно бути справді багато. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.