Представлений розумний годинник з Wear OS за $ 5800

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що розумні годинники вже давно випередили класичні швейцарські з продажу, в сегменті дорогих моделей безроздільно панують останні. Так, на ринку є люксові розумні годинники, але навіть Apple свого часу не змогла змусити покупців купувати такі пристрої.

Втім, це не означає, що нових спроб виробники не роблять. Компанія Hublot вирішила випустити модель Big Bang e вартістю 5200 або 5800 доларів. Більш доступна модифікація пропонує титановий корпус, дорожча – корпус з чорної кераміки. В іншому відмінностей немає.

Годинник оснащений екраном OLED діагоналлю 1,65 дюйма, прикритим сапфіровим склом, 1 ГБ оперативної пам’яті, 8 ГБ флеш-пам’яті, акумулятором ємністю 300 мА · год, а в основі лежить SoC Snapdragon Wear 3100. Зовні годинник практично ідентичні моделі Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia , що вийшла в 2018 році, але ті години були засновані на платформі Intel Atom. Зате новинка, як і модель дворічної давності, працює під управлінням Wear OS і може запропонувати ряд унікальних функцій ПО, включаючи місячний календар і динамічний циферблат, що змінюється в залежності від часу доби. До слова, в годиннику немає GPS, а також, незважаючи на величезну ціну, тут немає ніяких дорогоцінних каменів або металів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.