Компанія HP анонсувала для геймерів три нові пристрої

У число новинок увійшли дві ігрові комп’ютерні миші Omen Vector і Omen Vector Essential, і ігрова гарнітура HP X1000.

HP анонсувала нові ігрові аксесуари, в тому числі нові ігрові миші і найпершу бездротову 2,4-ГГц ігрову гарнітуру HP. Незважаючи на те, що всі анонси мають функції, орієнтовані в першу чергу на геймерів, існує дивний поділ між продуктами з оновленим брендом HP Omen, такими як миші, і простою фірмовою гарнітурою HP.

Нові ігрові миші Omen Vector за 49 доларів і Omen Vector Essential за 29 доларів. Обидва є провідними моделями, які важать 88 г і мають шість кнопок. Omen Vector є старшою опцією з двох, оснащений датчиком Omen Radar 3 (похідним від PixArt PMW3389) з чутливістю до 16 000 точок на дюйм. Vector Essential має датчик Omen Radar 1 (побудований з PixArt PAW3327) з максимальним відгуком 7200 точок на дюйм. Omen Vector має більше світлодіодів і має текстуровану гумову рукоятку збоку, а Vector Essential пластикову. Але в цілому дизайн двох виробів практично ідентичний.

HP X1000 це перша бездротова гарнітура 2,4 ГГц. Ця нова модель має віртуальний об’ємний звук 7.1 і може підключатися до ПК і PS4 і, можливо, також до док-станції Nintendo Switch, через бездротовий USB-ключ, який захований за магнітною знімною пластиною, що закриває чашку лівого вуха. Ігрова гарнітура X1000 має зручну головну стяжку, а її мікрофон загоряється червоним, коли ви натискаєте кнопку mute на краю чашки лівого вуха, де також можна знайти всі інші елементи управління. HP стверджує, що вона може працювати до 20 годин без підзарядки і заряджається через порт Micro USB. Ціна на гарнітуру близько 200 $.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.