Експерти Dxomark визнали найгіршим флагманом року Motorola Edge +

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти DxOMark зробили огляд камери Motorola Edge +, оцінивши її фото- і відеоможливості. В результаті флагманський смартфон Motorola поступився за якістю камери всім конкурентам 2020 року.

Флагманський смартфон Motorola поступився за якістю камери всім конкурентам 2020 року

Модель Edge + має потрійну основну камеру. Головний датчик тут 108-мегапіксельний. Його супроводжують ультраширококутний 16-Мп модуль і телефото-камера на 8 Мп, здатна до триразового оптичного зуму. Edge + може записувати відео з роздільною здатністю 6K при 30 fps і в роздільній здатності 4K при 30 fps.

На жаль, можливості смартфона експертів не вразили. Вони оцінили камеру Edge + в 113 балів. Окремо фотозйомка отримала 119 балів, а відеозйомка – 101 бал. За рейтингом DxOMark це ставить флагман Motorola нижче конкурентних моделей поточного року – Huawei P40 Pro, Xiaomi Mi 10 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra – і навіть торішніх смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти з плюсів відзначили у Edge + низький рівень шуму на фотографіях, хорошу деталізацію. Смартфон втратив бали за свій зум, ширококутну камеру і портретний режим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.