Lenovo анонсувала гарнітуру віртуальної реальності для підприємств

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, під час VR / AR Global Summit Online Conference, Lenovo оголосила про нову гарнітуру Lenovo Mirage VR S3 з ThinkReality.

Новинка, за словами представників компанії Lenovo, більше орієнтована на масштабному використанні у виробництві, ніж на геймерський сегмент.

Lenovo анонсувала гарнітуру віртуальної реальності для підприємств

Lenovo Mirage VR S3 це універсальна гарнітура, розроблена спільно з Pico Interactive. Спеціально розроблена для підприємств, Lenovo Mirage VR S3 оснащений дисплеєм 4K для більш чіткого зображення, ручним керуванням для використання із або без доданого контролера і легко миється гігієнічною лицьовою панеллю, що підходить для масового використання. Нова вбудована гарнітура VR оснащена вбудованим звуком і забезпечує до трьох годин автономної роботи. Новий шолом VR міцний і досить легкий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo анонсувала гарнітуру віртуальної реальності для підприємств

Гарнітура Lenovo Mirage VR S3 підтримується програмною платформою Lenovo ThinkReality. ThinkReality це одна з перших AR-VR-платформ, що не залежать від пристроїв і хмарних обчислень, що дозволяє комерційним клієнтам розгортати додатки і контент і управляти ними в глобальному масштабі при глобальній підтримці. ThinkReality надає корпоративним клієнтам потужні інструменти управління, корпоративну інтеграцію і надійний ІТ-портал, який дозволяє управляти одними додатками і пристроями.

Lenovo Mirage VR S3 з’явиться в продажу в третьому кварталі цього року за ціною до 450 доларів ( приблизно 12 059 гривень).

Кому цікаво посилання на сторінку VR / AR Global Summit, саміт буде йти ще два дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.