Xiaomi презентує новий ноутбук в Індії 11-го червня

Індійський підрозділ компанії Xiaomi зробив офіційний анонс, в якому сказано, що компанія презентує нову модель з модельного ряду Mi Notebook в Індії вже 11-червня в 12:00 по місцевому часу. 

Неанонсований Xiaomi Mi Notebook буде показаний в Індії вперше – це модель, яка, згідно з заявою представників компанії, створена ексклюзивно для ринку Індії та буде продаватися лише на ньому. Xiaomi India вже розкрила деякі подробиці про новинку, хоча всі деталі, зрозуміло, ми дізнаємося вже на офіційній презентації. 

На офіційному сайті сказано про те, що ноутбук буде легким та тонким, отримає дисплей з роздільною здатністю FullHD, але при цьому нічого не сказано про потужність, об’єм оперативної та внутрішньої пам’яті та автономність. На жаль, невідомо навіть те, як саме буде виглядати ноутбук. 

https://twitter.com/manukumarjain/status/1267377964586418176?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1267377964586418176&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gsmarena.com%2Fxiaomi_to_debut_a_new_mi_notebook_model_in_india_on_june_11-news-43509.php

По факту, всі ноутбуки серії Mi Notebook, окрім серії Gaming, були легкими, тонкими, мали FullHD екрани та виходили у приблизно однаковому дизайні – сріблястий алюмінієвий корпус а-ля MacBook, але без логотипів на кришці. Скоріш за все, новий Mi Notebook вийде в такому самому дизайні. 

Новий Mi Notebook стане першою моделлю, яку компанія Xiaomi презентує ексклюзивно для ринку Індії. Раніше цей китайський бренд не випускав девайси преміум-класу для ринку Індії, але схоже на те, що все змінилося після виходу флагманського модельного ряду Xiaomi Mi 10. 

Особисто я очікую, що ця модель стане першим Mi Notebook, який буде випущений на базі процесора AMD Ryzen. Таким чином Xiaomi зможе випустити ноутбук з достойною потужністю в преміальному дизайні за доступною ціною, який зможе зразу після виходу стати бестселером. Є надія, що Mi Notebook на Ryzen згодом вийдуть і в Китаї, а тоді й на міжнародному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.