Дешевою не буде: В Sony висловилися про вартість нової консолі PlayStation 5

Як стверджує глава компанії Sony Interactive Entertainment Джим Райан, консоль нового покоління PlayStation 5 зможе привнести в індустрію відеоігор щось принципово нове, насолодитися чим зможуть користувачі тільки цієї платформи. Однак за це задоволення доведеться заплатити, тому він підтверджує чутки про те, що низькі ціни на новинку очікувати не слід.

За словами Райана, вартість консолі PlayStation 5 буде повністю відповідати її технічним можливостям, при цьому, платформа запропонує покупцям прекрасне співвідношення ціни і якості.

При цьому топ-менеджер Sony підтверджує, що дешевим пристрій не буде, зате повністю виправдає свою ціну. Варто відзначити, що японська компанія недавно оголосила дату можливої ​​презентації консолі. Так, на 4 червня виробник призначив черговий захід, яке присвячене довгоочікуваної новинки.

Багато експертів вважають, що в той же день буде представлена ​​і сама приставка, втім, в компанії зміст заходу поки тримають в секреті, відзначаючи лише, що в його рамках будуть показані перші ігрові тайтли для PlayStation 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.