Зарубіжні ЗМІ розкрили вигляд дисплею Xiaomi Mi Band 5

Зарубіжні ЗМІ розкрили вигляд дисплею Xiaomi Mi Band 5

Видання XDA-Developers фактично підтвердило новий вигляд дисплею Xiaomi Mi Band 5, виклавши дизайн майбутньої новинки знайдений у офіційному додатку Xiaomi, він виявився майже ідентичний вигляду попереднього покоління, але нові зображення вказують, що деякі зміни у вигляді дисплею вже ж будуть, його розмір збільшиться.

Мініатюрні зображення, виявлені в самій програмі Xiaomi, демонструють дизайн новинки, який майже не змінився від попереднього покоління, якщо трохи пограти з яскравістю та контрастністю цих зображень, ми можемо побачити, чи справді є еволюція.

Нижче ми можемо побачити зображення Xiaomi Mi Band 5, виявлене XDA-Developers, де повністю представлений дизайн нового фітнес-браслета. Якщо порівняти його з Xiaomi Mi Band 4 і змінити його яскравість, ми можемо побачити, як екран нового покоління буде збільшуватися в розмірах .

Зарубіжні ЗМІ розкрили вигляд дисплею Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 проти Xiaomi Mi Band 4

При цьому, це може здатися однаковою конструкцією, але його екран трохи збільшується в розмірах, досягаючи позначку 1,2 дюйма. Крім того, якщо порівняти один з циферблатів Xiaomi Mi Band 4 з відредагованими у нового покоління, то можна побачити, як його висота дещо більша в Mi Band 5.

Зарубіжні ЗМІ розкрили вигляд дисплею Xiaomi Mi Band 5

Підводячи підсумки, незліченні витоки вказують, що Xiaomi Mi Band 5 не матиме масштабного «стрибку» у дизайні, як очікувалося раніше. Звичайно, його функціональність буде значно кращою в новому поколінні. Зокрема, в нього з’явиться голосовий помічник Alexa і вимірювання насичення крові киснем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.