Mi Band 5 отримає унікальні можливості і відстежуватиме рівень кисню SpO2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band найближчим часом повинен бути випущеним на домашньому китайському ринку. Зовсім недавно пристрій з’явився на сайта тайванського сертифікаційного агентства. Зараз про нього стало відомо трохи більше інформації.

Згідно з витоками інформації, новий Xiaomi Mi Band буде підтримувати голосового асистента Amazon Alexa. Якщо ці чутки виявляться правдивими, цей Xiaomi Mi Band стане першим з підтримкою голосових асистентів за межами Китаю. Підтримка голосових команд також означає, що ви зможете керувати своїми девайсами, які підтримують Amazon Alexa, за допомогою фітнес-браслета. Також можна буде попросити голосового асистента відповісти на якесь запитання, наприклад, про свої фінансові витрати за певний проміжок часу.

Також є інформація про те, що Xiaomi Mi Band 5 зможе відстежувати рівень кисню в крові (SpO2) та менструальні цикли. У попереднього покоління, Xiaomi Mi Band 4, не було жодної з цих фішок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є інформація про NFC в Xiaomi Mi Band 5, яка дещо збиває з пантелику. Раніше було дуже багато інформації про те, що Xiaomi Mi Band 5 отримає модуль NFC, а також програмну підтримку платіжної системи Google Pay для можливості платити за покупки за межами Китаю. В Xiaomi Mi Band 3 та Xiaomi Mi Band 4, нагадаю, теж був NFC, але тільки з підтримкою Mi Pay, який працює лише в межах Китаю. Зараз з’явилась зовсім інша інформація, про те, що Xiaomi Mi Band 5 не отримає модуля NFC в принципі. Цілком можливо, що буде дві версії, як у третьому та четвертому поколіннях – дві версії з підтримкою NFC, і, відповідно, без неї.

Те, чого справді хочуть отримати користувачі – це покращена програма Mi Fit, більш точний підрахунок серцебиття та красивіший дизайн. Чи зможе компанія Xiaomi дати все це в новому поколінні, ми повинні побачити вже зовсім скоро – в червні або липні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.