Xiaomi ще не випустила Mi A3, але характеристики і дизайн цієї моделі вже розсекречені

Наступними смартфонами Xiaomi після CC9 і CC9e повинні стати Mi A3 і Mi A3 Lite. Чутки про характеристики цих моделей ходили вже кілька місяців, а ось зараз розсекретився дизайн і характеристики Mi A3. Причому найнесподіванішим чином.

Все почалося з того, що кілька днів тому Федеральна комісія із зв’язку США сертифікувала смартфон Xiaomi M1906F9SC — який і за розмірами, і за елементами зовнішнього виконання копіював CC9e. Але при цьому бентежив напис Android One на його кришці.

Ситуація прояснилося після пошуку номера IMEI смартфона M1906F9SC по базі даних Ting. Запит, який повинен був завершитися результатом CC9e, вивів інший результат — Mi A3. Причому смартфон ідентифікований як “розблокований”, тобто версія не операторська. Варто відзначити, що дані Ting не підтверджуються лише в рідкісних випадках.

Загалом, тепер немає сумнівів в тому, що CC9e вийде на світові ринки як Mi A3. І на оборот — Mi A3 є копією Xiaomi CC9e.

Після цієї новини деякі користувачі виявилися розчаровані, адже логічно було у якості Mi A3 запропонувати старшу модель лінійки CC — СС9, а CC9e перейменувати в Mi A3 Lite. А так виходить, що по частині роздільної здатності екрану нова модель поступиться Mi A2 (Full HD проти HD+), так і особливої різниці в продуктивності Snapdragon 665 Snapdragon 660 не буде. Проте, в CC9e встановлений акумулятор більшої ємності (3010 мА·год проти 4030 мА·год), та й камери явно краще. Так що в чомусь Mi A3 все ж виявиться краще попередника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.