Розкрито вигляд нового Nintendo Switch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від Nintendo вже давно чекають анонсу нової версії консолі Switch: фанати сподівалися, що її покажуть на ігровій виставці E3. Цього так і не сталося, але ми все одно дізналися, як буде виглядати цей пристрій.

Чутки, що компанія планує випустити зменшену версію консолі без відокремлюваних контролерів Joy-Con ходять вже давно. Офіційного анонсу все ще немає, але в мережі вже з’явилися аксесуари для нової консолі.

На своєму сайті їх розмістив китайський виробник Honson-11 продуктів, серед яких чохли, сумки та захисне скло. Тижнем раніше ці ж товари з’явилися на сторінці виробника в Facebook.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення нової консолі варто розглядати з часткою скепсису. Деякі-очевидний результат 3D-рендеру, інші виглядають відфотошопленими. Сама компанія у відео-анонсі на YouTube заявила: “ви можете сумніватися і ви можете чекати. Ми проаналізували інформацію про Switch Mini в місцевих і міжнародних ЗМІ і прийшли до висновку, що консоль буде виглядати саме так». Nintendo відмовився коментувати витік.

Уважні користувачі Twitter помітили, що представлена Honson консоль нагадує ту, що показав інший виробник акессесуаров iPega на E3.

А читачі ArsTechnica пішли ще далі і знайшли першоджерело: фанатський рендер 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.