Samsung Galaxy Xcover 5 вийде зовсім скоро

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Xcover 4 був випущений ще в березні 2017 року. За останні пару років лінійка смартфонів Samsung сильно змінилася, однак південнокорейський гігант вважає, що серія Xcover потребує продовження. Новий смартфон під назвою Galaxy Xcover 5 отримав сертифікацію Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC).

Смартфон Samsung проходить під модельним номером SM-G398FN/DS, з документів FCC випливає, що телефон буде поставлятися з акумулятором ємністю 2800 мА•год, що досить мало за сучасним стандартам. В плані ємності акумулятора новинка не відрізняється від попередника.

В FCC немає подробиць, що вказують на апаратне забезпечення Galaxy Xcover 5, однак GeekBench повідомляє, що пристрій побудовано на базі однокристальної системи Exynos 7885. Об’єм оперативної пам’яті становить 3 ГБ, тому вбудованої флеш-пам’яті повинно бути не менше 32 ГБ. Протестований смартфон працює під управлінням операційної системи Android 9 Pie і, ймовірно, має оболонку One UI. Результати тестування смартфона показані на зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Голландський магазин Centralpoint приймає попередні замовлення на смартфон під назвою Xcover 4S за ціною 250 євро (7 400 грн.), при цьому датою виходу пристрою значиться 4 червня 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.