Lenovo вже чотири роки працює над ноутбуком з гнучким екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

11 днів тому Lenovo показала прототип ноутбука з гнучким екраном і повідомила, що він перетвориться на серійну модель в наступному році. А сьогодні з’явилося трохи більше подробиць про те, що стоїть за створенням цього прототипу.

Виявляється, над ноутбуком з гнучким екраном Lenovo працює ані багато, ані мало – 4 роки! Дослідно-конструкторські роботи стартували в 2015 році, і на них витрачені вже десятки мільйонів доларів. Ці дані розкрив Гуан Вей (Guan Wei), віце-президент Lenovo, що займається організацією поставок комплектуючих.

За його словами, багато часу йде на тестування продукту для того, щоб він відповідав стандартам масового рішення. Наприклад, екран вважається міцним, якщо він витримує 100 000 циклів складання і розкладання, але для масового продукту цього мало. Гнучкий екран буде підштовхувати користувачів змінювати його стан набагато частіше, тому він повинен витримувати вже 200 000 циклів складання і розкладання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, в Lenovo або вже досягли потрібної міцності, або вже на шляху до неї, так як до прем’єри першого в історії ThinkPad з гнучким екраном залишається всього лише один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.