Наступник iPhone XR вийде в двох нових кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора стало відомо, що Apple почала виробництво процесорів A13 для смартфонів 2019 року, а портал Macotakara доповнив цю інформацію повідомленням про нові кольори наступника iPhone XR. Цього року не буде синіх і коралових iPhone.

Згідно зі звітом японського порталу, наступник iPhone XR буде доступний в шести кольорах, включаючи білий, чорний, жовтий і (PRODUCT) RED, а також в двох нових кольорах — зеленому і лавандовому.

«Згідно з надійним джерелом в ланцюжку поставок, 6,1-дюймова модель iPhone 2019 року з LCD-дисплеєм буде представлена в 6 кольорах. При цьому зелений і лавандовий прийдуть на зміну кораловому і синьому», — повідомляє Macotakara .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone XR став другим смартфоном Apple, після iPhone 5C, який був доступний в різних кольорах, крім чорного, білого і золотого. Корпорація з Купертіно регулярно використовує колірну гамму iPhone XR в якості маркетингового інструменту для просування пристрою, як, наприклад, в рекламному ролику “кольоровий потік”, випущеному в минулому році.

Очікується, що в цьому році наступник iPhone XR буде оснащений новим процесором Apple A13, а також двома камерами на задній панелі. Серед інших функцій аналітики припускають впровадження двосторонньої бездротової зарядки, оновлене розташування антен і більший об’єм акумулятора.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.