Віце-президент Xiaomi попросив проявити трохи терпіння всім, хто чекає новий флагман Redmi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не проходить і дня, щоб у віце-президента Xiaomi і за сумісництвом голови бренду Redmi Лю Вейбинга (Lu Weibing) хто-небудь не поцікавився про термін випуску флагманського смартфона, побудованого на платформі Qualcomm Snapdragon 855. Останнім часом топ-менеджера і зовсім завалили запитами в Weibo, тому він вирішив відповісти всім, кому не терпиться дізнатися хоч щось про Redmi 855.

«Не потрібно нагадувати кожен день, я вважаю, що кожен смартфон Redmi пропонується за дуже адекватною ціною, тому слід трохи почекати. Якщо вам так потрібен новий телефон, було б цікаво дізнатися, який з них ви вже купили», — так відповів Лю Вейбинг користувачам Weibo. Своє повідомлення він підкріпив картинкою: «Redmi — король вартості».

Очевидно, Redmi 855 вже готовий і його прем’єра відбудеться вже досить скоро. Чутки говорили про те, що це станеться у травні, і раз вже глава бренду просить почекати «трохи», значить дійсно апарат представлять в поточному місяці. Картинка, в свою чергу, натякає на низьку ціну моделі. Нічого більше про Redmi 855 не повідомляється, але відомо, що апарат отримає потрійну основну камеру (ймовірно, запозичену у Mi 9 SE), роз’єми діаметром 3,5 мм для навушників, адаптер NFC і акумулятор ємністю не менше 4000 мА·год

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.