Apple випустила iPhone SE 2 з подвійною камерою і сканером обличчя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найвідоміших виробників електроніки в світі є Apple, яка ось вже більше десяти років випускає на ринок різні моделі мобільних пристроїв, всі з яких мають назву iPhone. У минулому 2018 році цей виробник створив і запустив у продаж полуфлагман iPhone XR, але він виявився недостатньо хорошим по співвідношенню ціни і якості для того, щоб його активно купували. Саме тому вже в 2019 році все зміниться, так як на ринок вийде iPhone SE 2.

Компанія Apple нарешті зрозуміла, що немає сенсу випускати на ринок спрощені версії флагманських телефонів, так як вони все одно коштують надто дорого, а це робить їх недоступними для покупки переважній більшості людей. Саме тому, як стало відомо, американська корпорація зважилася на те, щоб випустити в другій половині 2019 року смартфон iPhone SE 2, але він не буде мітити на роль флагмана. Це буде якийсь бюджетний смартфон з можливостями, здатними задовольнити потреби більшості покупців.

Як стало відомо, на відміну від торішнього iPhone XR, бюджетний смартфон Apple отримає подвійну основну камеру, а вона буде робити фотографії, які виявляться трохи краще таких в iPhone X. Крім того, як вдалося з’ясувати, iPhone SE 2, хоча цей телефон може також вийти на ринок і під іншою назвою, зможе похвалитися підтримкою технології бездротової зарядки, але без зворотньої підзарядки інших гаджетів, начебто бездротових навушників. Також всі покупці можуть розраховувати на сканер обличчя Face ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус майбутньої новинки буде виконаний з металу і скла, а ще всіх покупців чекає захист від води й пилу за стандартом IP67, завдяки якій iPhone SE 2 не страшні занурення під воду на невелику глибину. Залишається вірити, що Apple дійсно врахувала ті помилки, які вона допустила при випуску iPhone XR. Офіційного анонсу бюджетного смартфона «яблучної» корпорації варто чекати у вересні нинішнього року, а от його продажу принципово можуть розпочати лише у листопаді-грудні, щоб новинка не заважала продажу флагманських моделей, які надійдуть у продаж через два тижні після анонсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.