Xiaomi готує два нових флагманських смартфона — з висувними камерами і Snapdragon 855

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дані, що публікуються ресурсом XDA Developers, підтверджуються якщо не завжди, то дуже часто. Тому до них варто прислухатися навіть в тому випадку, якщо особливих подробиць про перспективні пристрої поки немає.

Як пише джерело, Xiaomi проводить апаратні тести двох моделей смартфонів, особливістю конструкції яких є висувні фронтальні камери. Апарати фігурують під кодовими позначеннями davinci і raphael. Спочатку в тестових версіях прошивки MIUI виявилася згадка davinci, а вже потім, коли вказівок на висувну камеру стало більше, до нього “приєднався” і raphael. Загалом, робота над цими пристроями йде по наростаючій.

На жаль, про характеристики моделей даних поки мало. З упевненістю можна сказати, що обидва — флагмани, обидва побудовані на SoC Snapdragon 855 і оснащені  сканерами відбитків пальців, що вбудовані під екран. Щодо варіанту активації фронтальної камери точних даних немає: з однаковою ймовірністю висуватися вони можуть як механічно, так і автоматично.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що в Xiaomi навіть готують окремі версії MIUI для цих смартфонів, які так і називаються: raphaelin і davinciin. Причому ці версії призначені для індійських апаратів, тобто davinci і raphael однозначно з’являться в Індії і на домашньому ринку — у Китаї. Але напевно географія їх продажів буде набагато ширше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.