Все зовсім інакше. Показаний справжній дизайн смартфона Samsung Galaxy A50

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в мережі з’явилося зображення нібито смартфона Samsung Galaxy A50, опубліковане індійським сайтом порівняння цін PriceKart. Відомий інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), часто публікуючий достовірну інформацію, спростував даний витік.

За його словами, рендер є фейком і лише припущення PriceKart. Більш того, смартфон Samsung Galaxy A50 навіть не буде випускатися в сірому кольорі, тільки в чорному, білому і синьому. Агарвал зазначив, що бачив цей смартфон і спереду він виглядає зовсім інакше — дисплей в смартфоні відноситься до типу Infinity-U, а не Infinity-V, а значить виріз екрану має іншу форму.

У нових смартфонах серії Galaxy A екран Infinity-V встановлений тільки в наймолодшій моделі-Galaxy A10, а у старших, Galaxy A50 і Galaxy A30 використовується Infinity-U.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потім він підтвердив, що нові зображення, опубліковані ресурсом DroidShout, цілком відповідають реальності. Вони отримані з керівництва для користувачів Samsung Galaxy A50.

Як можна побачити, верхня кромка екрану дуже тонка, чого не можна сказати про «підборіддя». Співвідношення площі екрана до передньої панелі у смартфона буде порівнянно з минулим поколінням моделей Galaxy A. Керівництво також підтвердило наявність роз’єму для навушників 3,5 мм, потрійну основну камеру, підекранний дактилоскопічний датчик, порти USB Type-C і підтримка NFC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.