Смартфон Galaxy Note 10 першим отримає 7-нанометрову SoC Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про відмінності флагманських смартфонів серії Galaxy S10 і Galaxy Note 10, чий випуск очікується ближче до осені.

За даними китайських джерел, в основу Galaxy Note 10 ляже не Exynos 9820, а більш швидка і досконала SoC. Платформа Exynos 9825 може стати першою однокристальною системою Samsung, виготовленою по 7-нанометровому технологічному процесу. Крім того, в неї може з’явитися вбудований модем 5G. Також Galaxy Note 10 отримає найбільший в серії екран діагоналлю 6,7 дюйма.

У Galaxy S10 використовується або 8-нанометрова Exynos 9820, або 7-нанометрова Snapdragon 855. Випуск Exynos 9825 очікується в другій половині 2019 року, якраз до виходу Galaxy Note 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У жовтні Samsung оголосила про завершення розробки технологічного процесу 7LPP і почала виробництво продукції на його основі. У ньому використовується літографія в жорсткому ультрафіолетовому діапазоні (EUV). Корейський виробник характеризує 7LPP як “тиху революцію в напівпровідниковій галузі”. Теоретично, він дозволить Samsung обігнати TSMC, чий виробничий метод досяг меж можливостей. Технологія ж Samsung відкриває шлях до норм 3 нм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.