Нові смартфони iPhone отримають більш швидкі модулі Wi-Fi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз вже ніхто не сперечається з тим, що смартфони iPhone, випущені минулої осені, не продемонстрували той рівень продажів, на який розраховувала компанія Apple.

Очевидно, що Apple докладає всі зусилля для того, щоб нові iPhone, які будуть представлені у вересні цього року, змогли привернути увагу шанувальників і потенційних нових покупців.

Чутки вказують на те, що компанія піде на різні дизайнерські зміни, зменшить розмір вирізу у верхній частині екрана, додасть в старшу модель потрійну камеру і так далі. Однак в даній замітці мова йде про інше нововведення, яке поліпшить швидкість передачі даних при підключенні по мережі Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними, які надають обізнані інформатори, смартфони iPhone 2019 модельного року будуть підтримувати новітній стандарт Wi-Fi 6, який організація Wi-Fi Alliance представила тільки в жовтні минулого року.

Цей стандарт базується на технології IEEE 802.11 ax, його використання має дозволити підвищити швидкість при підключенні по бездротовій мережі приблизно на 40%. Звичайно ж, реальні результати можуть бути не такими вражаючими, однак Wi-Fi 6 в будь-якому випадку повинен бути швидше Wi-Fi 5, який дебютував ще в 2014 році.

Особливо відчутним повинен бути приріст при підключенні до публічної мережі з декількома користувачами. Більш того, новий стандарт знижує енергоспоживання мобільних пристроїв, підвищуючи їх автономність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.