Смартфон мрії: Samsung Galaxy A50 надходить у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька років тому компанія Samsung випускала одні з кращих телефонів на ринку мобільних пристроїв, які володіли підтримкою новітніх технологій, а ще в них використовувалися найсучасніші інженерні рішення. Проте, ті часи вже давно позаду, але компанія-виробник має намір спробувати повернути собі колишню славу на ринку смартфонів. Допоможуть їй в цьому телефони модельного ряду 2019 року, одним з яких стане Samsung Galaxy A50.

Інсайдери розкрили вкрай багато подробиць про те, що буде представляти із себе смартфон Samsung Galaxy A50, якими особливостями він зможе похвалитися і на базі якої операційної системи буде працювати прямо з моменту початку продажів. Як повідомляє видання GalaxClub, новинка запропонує покупцям 6,3-дюймовий Super AMOLED екран з роздільною здатністю Full HD+, а також восьмиядерний процесор Exynos 9610 з тактовою частотою 2,0 ГГц.

Також вдалося з’ясувати, що новинка отримає роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, модулі зв’язку Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і звичайно ж NFC для роботи з фірмовою платіжною системою Google Pay. Телефон зможе похвалитися подвійною основною камерою з роздільною здатністю 24 Мп, яка отримає підтримку ефекту розмиття заднього фону, а також, крім того, підтримку дворазового оптичного зума без втрати якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на Samsung Galaxy A50 буде встановлена операційна система Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою One UI, а на момент свого виходу на ринок смартфон виявиться флагманом в рамках модельного ряду. Як можна помітити, мова йде про мобільний пристрій мрії більшості людей, тому як воно має підтримку всіх сучасних технологій, а його зовнішній вигляд і програмне забезпечення також гарантовано не розчарують. Сканер відбитків пальців при цьому виявиться розташований на тильній частині корпусу.

Офіційний анонс цього телефону середнього рівня очікується в першому кварталі 2019 року. Швидше за все, новинку анонсують на CES 2019 в Лас-Вегасі, а дана виставка пройде в середині січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.