Windows 10 остаточно померла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пройшло більше трьох років з того моменту, як відбувся реліз фінального стабільного білду операційної системи Windows 10, і за цей час ОС стала відчутно краще. Вона отримала масу нових функцій і можливостей, які підвищують продуктивність роботи за комп’ютером, проте багато недоліків компанія Microsoft немов спеціально не стала виправляти, продовжуючи нав’язувати всім свою дивну політику стосовно обробки особистих даних і установки оновлень. Тим не менш, в 2018 році щось пішло не так, і це помітило дуже багато користувачів.

У нинішньому році компанія Microsoft, слідуючи запланованому графіку, випустила два великих оновлення для Windows 10, причому всі вони тестувалися майже по півроку. Проте, відразу після їх релізу у фінальному стабільному білді, багато людей двічі стикалися з критичними проблемами, в результаті чого американській корпорації доводилося цілих два рази відкладати випуск великих апдейтів на один місяць. Як виявилося, зниження якості ПО-це зовсім не якась випадковість, як думали фанати.

Вся справа в тому, що зараз всі ключові співробітники Microsoft, які раніше витрачали всі свої сили на Windows 10, тепер працюють над створенням іншої операційної системи під кодовою назвою Lite. Вона, як запевняють інсайдери, володіє модульною структурою, що дозволяє встановлювати її на смартфони, планшети, комп’ютери, телевізори та багато інших гаджетів. При цьому, проект десятої “вінди” віддали розробникам-початківцям, яким не вистачає досвіду на те, щоб випускати стабільні білди ОС. Дана інформація виходить від ряду ЗМІ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на дворі вже кінець грудня, а компанія Microsoft навіть не анонсувала реліз великого оновлення Redstone 6 навесні 2019 року. Це може говорити про те, що воно взагалі не вийде, як і всі, які мають бути після нього. Як його підміну публіці вже в середині наступного року можуть представити нову ОС, яка замінить Windows 10 в найближчі роки, ставши її, ймовірно, поліпшеною і доопрацьованою у всіх відносинах версією. Зараз все вказує на те, що десята “вінда” остаточно померла, принаймні по частині повноцінної програмної підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.