Samsung оприлюднив нові рендери і подробиці нового смартфону Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готується презентувати світу відразу чотири нових смартфона під єдиним знаком Galaxy S10.

За наявною інформацією, нас чекають Galaxy S10, S10 Plus, S10 Lite і Galaxy S10 5G, кожен з яких отримає Snapdragon 8150 (Китай, США) і Exynos 9820 (інший світ), не менше 4 ГБ оперативної пам’яті (6 ГБ версії Galaxy S10 і S10 Plus), сканер відбитка в екрані, потрійну камеру (знову ж в старших версіях), корпус з скла і металу з високим відсотком корисної площі передньої панелі і новий інтерфейс One UI на Android Pie. Ресурс AllAboutSamsung запропонував концепт-рендер Galaxy S10 з урахуванням останніх даних про горизонтальному розміщенні потрійний камери і всіх уявлень про дизайн. Вийшло цікаво:

Крім цього, корейські ЗМІ повідомляють, що Samsung активізується для співпраці з китайськими постачальника компонентів, в першу чергу в частині бездротових інтерфейсів (NFC/MST і WPC зокрема).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Samsung здійснювала замовлення у місцевих корейських компаній, а зміна пріоритетів пов’язана з бажанням знизити витрати і зберегти себе від падінь фінансових показників, пов’язаних зі збільшенням життєвого циклу флагманів. Також повідомляється, що Samsung не буде використовувати модеми Qualcomm для реалізації 5G, а працює над власним рішенням. Це звучить досить дивно, адже найбільш очевидною платформою для релізу Galaxy S10 5G є сотовий оператор Verizon, а в США продається версія Snapdragon. Залучені в питання сторони ще не коментують цю інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.