Кросовер Toyota Venza повернувся

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Toyota Venza буде оснащуватися вбудованим чотирьохлітровим 2,5-літровим двигуном з трьома безступінчатими трансмісіями. В цілому силова установка виробляє 219 кінських сил (163 кіловата), і Toyota заявляє, що миттєвий крутний момент електродвигунів допомагає поліпшити реакцію і реальні експлуатаційні характеристики.

Venzas, оснащений навігаційними системами, вивчає звички і розклад водія (поїздки на роботу, щотижневі зустрічі і т. і.), оптимізуючи роботу гібридної системи і тренуючи водія для максимальної ефективності.

Як і гібриди Highlander і RAV4, Venza використовує пару електродвигунів для харчування задньої осі через повний привід компанії Electronic On-Demand. Toyota прогнозує комбінований рівень економії палива 40 миль на галон для базової моделі, число, яке буде відповідати електрифікованого RAV4. На відміну від Venza попереднього покоління, V6 не пропонуватиме.

Уважні читачі помітять, що Venza практично ідентична Harrier 2021 року продаваного на інших ринках. Передня частина автомобіля сильно нагадує новий автомобіль на паливних елементах Mirai 2021 року, тобто має велику, хоча і стильну, нижню решітку радіатора і гладкі фари.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інтер’єр Venza черпає натхнення в інших позашляховиках Toyota, таких як RAV4. Тут є стандартний 8,0-дюймовий сенсорний дисплей, а 12,3-дюймовий екран є стандартним для Limited і додатковим для XLE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.