Xiaomi пропонує електроскутер Molink з запасом ходу 145 км

Електричні велосипеди і скутери завжди користувалися великою популярністю на платформі колективного фінансування Youomi компанії Xiaomi.

Зараз китайська компанія пропонує бажаючим оформити попереднє замовлення на електричний скутер від китайського стартапу Molink, який коштує близько 785 доларів (19,4 тис грн). Електроскутер розроблений за участю Qianjiang Motorcycle і Thunder Electric Car, досить відомих в Китаї брендів.

Molink удостоївся німецької премії IF Design Award за прекрасний дизайн, хоча дизайн і не є його головною особливістю. Електричний скутер Molink оснащений двома знімними літієвими акумуляторними батареями, які забезпечують власнику даного транспортного засобу пробіг до 110 км при крейсерській швидкості 35 км/год.

Максимальна швидкість дорівнює 55 км/год, в економічному режимі швидкість не перевищує 25 км/год, але зате запас ходу збільшується до 145 км. Ці дані справедливі для водія масою 70 кг.

Скутер Molink також має просте управління і може відправляти різні повідомлення на ваш смартфон. Наприклад, ввечері він може нагадати про низький рівень заряду акумулятора і необхідності постановки на зарядку. Також додаток сповістить, якщо Molink захочуть викрасти або просто зачеплять на стоянці. Під колінами водія розташовані два гучних стереодинаміка.

Електричний скутер Molink почне поставлятися з 19 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.