Volvo анонсує конкурента Tesla 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розкішний бренд Polestar, що належить Volvo Cars, представив свій перший повністю електричний седан, який за ціною і пробігу на одній зарядці виступить конкурентом електромобілю Tesla Model 3 на масовому ринку.

Polestar 2 буде коштувати близько 59 900 євро в базовій версії (1 836 078 грн.), яка зможе проїхати без підзарядки близько 450 км. Для порівняння: Tesla Model 3 в Європі коштує від 58 800 євро (1 802 360 грн.) і пробігає на одній зарядці 420 км.

Model 3 і Polestar 2 дешевше більшості електромобілів, оскільки автовиробники поки переважно позиціонують «електрички» як продукцію преміум-класу. Однак Tesla і Polestar ризикнули припустити, що споживачі масового ринку теж готові проголосувати за електричний привід. Обидві компанії обіцяють з часом додатково знизити ціни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поставки Polestar 2 повинні початися в першій половині 2020 року. Обсяги випуску залежатимуть від ринкових умов. Модель Polestar 2 — перша з п’яти повністю електричних, які пообіцяла в найближчі роки випустити компанія Volvo Cars, що належить китайській компанії Geely.

Спочатку машина буде доступна для замовлення в Китаї, Сполучених Штатах, Канаді та в шести країнах Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.