Tesla вражає своєю продуктивністю – близько 7 тисяч електрокарів на тиждень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще влітку Ілон Маск похвалився, що Tesla випускає 7000 автомобілів на тиждень. Тоді в статистику входили всі моделі, а тепер компанія хоче досягти цієї позначки окремо для умовно бюджетної Model 3.

За даними Electrek, Ілон Маск поставив чергову амбітну мету — підвищити ефективність роботи кожної виробничої підсистеми до 50 машин на годину. Це дозволить випускати по тисячі Model 3 в день, вважає глава Tesla. У листі для співробітників йдеться, що план потрібно виконати до 28 листопада.

Маск попросив відразу повідомляти йому про будь-які проблеми, які можуть перешкодити досягненню мети, так як їх рішення “надзвичайно важливо” для добробуту Tesla. 27 і 28 числа він особисто пройде по всій лінії, починаючи з виробництва акумуляторів і закінчуючи остаточною збіркою автомобілів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше CEO Tesla заявляв, що для випуску семи тисяч Model 3 на тиждень їм досить оптимізувати існуючі лінії, не додаючи нових.

В минулому кварталі Tesla вперше отримала прибуток, випустивши понад 80 тисяч електрокарів, включаючи понад 53 тисячі Model 3. З тих пір темпи виробництва ще виросли, а значить, компанію чекає черговий рекордний квартал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.