DS представить нового флагмана до 65-річчя Citroen DS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Класичний Citroen DS досі вважається одним з найкрасивіших і елегантних автомобілів за всю історію автопрому. Сьогодні DS це преміальний бренд концерну PSA і він готує нового флагмана.

За неофіційною інформацією машина отримає назву DS 8, а її основними конкурентами на європейському ринку стануть BMW 5-ої серії І Audi A6. При цьому французи залишаться вірні собі і зроблять машину дуже оригінальною.

Дизайн майбутнього флагмана вже затверджений і за заявами представників DS машина виглядає «приголомшливо». Втім, поки ніяких подробиць про неї немає. Очікується, що більшість стилістичних елементів DS 8 запозичить у концепт-кара Citroen Numero 9. На відміну від конкурентів у DS флагман буде не седаном, а фастбек, як і класичний Citroen DS.

Флагманська модель буде побудована на модульній платформі EMP2, яка використовується PSA для більшості своїх моделей. Машина отримає бензинові двигуни PureTech і турбодизелі сімейства BlueHDI. Крім того, з’явиться і гібридна версія моделі. Остання отримає силову установку потужністю 300 к.с., яка складається з 200-сильного турбодвигуна і двох електромоторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.