Apple найняла екс-керівника відділу BMW з випуску електромобілів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple явно планує створити свій автомобіль. Для цього вона найняла колишнього топ-менеджера BMW Ульріха Кранца. Як повідомляють ЗМІ, він може допомогти в створенні свого електромобіля Apple.

Реклама

Разом з ним буде працювати колишній топ-менеджер Tesla Даг Філд, який раніше який керував розробкою Model 3. Так що, на думку журналістів, це буде саме розумний електромобіль.

Відзначимо, що ідея створення власної машини у Apple розглядається з 2014 року. Однак в 2018 році її відклали через невідомі причини. Тоді планувалося, що в Купертіно будуть створювати тільки софт для машини, а її саму віддадуть на аутсорс.

Передбачається, що безпосередньо машину може розробляти Hyundai, хоча компанія з Південної Кореї спростувала це. Можливо, буде інший партнер або ж він вже є.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоBloomberg

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: