Глава Tesla розповів про майбутні електрокари компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом справи у Ілона Маска йдуть відмінно. Акції Tesla ростуть як на дріжджах, Cybertruck на півдорозі до початку продажів, тунелі під США будуються з випереджаючими темпами, повністю автономний автомобіль вже не за горами, а у SpaceX в останні місяці було кілька важливих досягнень. Як з’ясувалося, мільярдер не має наміру зупинятися на досягнутому і вже планує вихід двох нових електрокарів.

Глава Tesla розповів про майбутні електрокари компаніїПісля анонсу Cybertruck Ілон Маск повідомив, що інженери візьмуть невелику перерву. За його словами, якийсь час Tesla не буде проєктувати і випускати нові машини. Судячи з усього, він знову змінив рішення. Нові заяви були зроблені в рамках телефонної конференції після публікації фінансових результатів Tesla за другий квартал поточного року.

Глава Tesla розповів про майбутні електрокари компанії

 

«Я не думаю, що ми можемо коментувати нашу детальну дорожню карту більше того, що вже було оголошено. Було б розумно припустити, що ми зробимо якийсь компактний автомобіль і, можливо, більш потужну модель », – сказав Ілон Маск.

Трохи пізніше він додав, що компанії належить зробити довгий шлях, перш ніж обидві ідеї будуть реалізовані. Точних відомостей щодо цього немає, проте чутки наполегливо вказують на те, що компактний електрокар вже знаходиться в розробці. Його планують збирати на заводі Gigafactory 3 в Китаї і випустити на глобальний ринок. Другим автомобілем повинен стати електричний мікроавтобус, розрахований на перевезення 12 пасажирів, який буде їздити по тунелях Boring Company.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.