Компанія Bugatti анонсувала «дитячий» електроавтомобіль за $ 35 000

Компанія Bugatti анонсувала «дитячий» електроавтомобіль за $ 35 000
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Женевському автосалоні компанія Bugatti, відома як виробник автомобілів преміум-класу, представила оригінальний електрокар під назвою Baby II. Новинка являє собою зменшену репліку автомобіля Bugatti Type 35, який вийшов ще в 1924 році і стаав другим за останні 50 років електромобілем компанії – щоправда, призначений він для вельми специфічної аудиторії.

Спочатку кузов Baby II був надрукований на 3D-принтері, і після серії доробок автомобіль був запущений в дрібносерійне виробництво. Всього компанія планує випустити 500 екземплярів компактного електрокара, який на 25% менший свого прабатька і виглядає як дитячий вид транспорту. Проте в автомобілі може вміститися і дорослий.

Ємність встановленої в базовій версії батареї становить 1,4 кВтг, в той час як в розширену комплектацію вже входить АКБ на 2,8 кВтг, чого достатньо для запасу ходу в 30 кілометрів. Максимальна швидкість новинки становить 68 км / год. Автомобіль доступний в трьох модифікаціях: базової з потужністю двигуна 5,8 л / с, а також більш просунутих Vitese і Pur Sang – до 13,4 л / с включно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Bugatti анонсувала «дитячий» електроавтомобіль за $ 35 000

Вартість Baby II в стандартній комплектації складає $ 35 000. За версію Pur Sang, кузов якої виготовлений з алюмінію, встановлений цінник в $ 68 000. Незважаючи на таку високу вартість «дитячого автомобіля», Bugatti заявила про те, що попередні замовлення на всі 500 екземплярів вже оформлені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.