Електромобілі Tesla випадково прорекламували Burger King

Електромобілі Tesla випадково прорекламували Burger King. Маркетологи мережі фастфуду заявили, що автопілот машини переплутав знак «Стоп» зі знаком ресторану. Повідомляє The Тext Web.

Електромобілі Tesla випадково прорекламували Burger King

Кілька місяців тому Tesla оновила систему допомоги водієві, щоб та змогла розпізнавати і реагувати на стоп-сигнали і світлофори. Однак оновлення вийшло проблемним: автопілот збивають з пантелику інші знаки на дорозі.

На цьому вирішила зіграти Burger King. Вона використовувала в рекламі ролик, в якому електромобіль Tesla зупиняється перед знаком мережі фастфуду, прийнявши його за знак «Рух без зупинки заборонено».

Хоч це може здатися і веселим, насправді, баг не такий вже нешкідливий. Помилка автопілота може коштувати життя і здоров’я водієві. Втім, поки нова опція доступна тільки в бета-версії, і користувачі самі приймають рішення про те, чи готові вони тестувати потенційно небезпечну функцію.

Burger King також пообіцяла роздавати безкоштовні сандвічі всім, хто зіткнеться з невірним розпізнаванням електромобілем знака мережі ресторанів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.