Названо основні проблеми, які заважають продати старий автомобіль

Як вказую експерти, покупця, який націлився придбати стару машину, можуть відлякати найрізноманітніші чинники.

Перша причина – це неадекватно завищена ціна автомобіля з пробігом. Скупий господар машини, швидше за все, буде продавати свій автомобіль дуже довго, якщо не знизить вартість до середньоринкової. Друга причина також очевидна – це великий пробіг машини. Потенційних покупців відлякує як сам величезний пробіг, так і те, що цей автомобіль міг працювати в таксі на знос.

Ще однією причиною, яка викликає труднощі при продажу авто на вторинному ринку, може стати непопулярна в українських автовласників трансмісія, наприклад, роботизована коробка передач. У нашій країні більшість покупців схиляються до вибору або «механіки», або класичної АКПП.

Крім того, покупці не люблять автомобілі з моторами, у яких маленький робочий об’єм, наприклад, 1,0 літр. У автомобілістів вони не викликають довіри. І, нарешті, п’ята причина, яка може викликати труднощі при продажу машини з пробігом, це участь автомобіля в ДТП. Якщо транспортний засіб хоча б раз потрапляв в аварію, то це може значно ускладнити його перепродаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.