Експерт назвав чотири «фатальні» помилки при покупці авто з пробігом

При покупці авто з пробігом дуже важливо перевірити машину і розрахувати необхідні витрати на подальше обслуговування і ремонти. Експерт назвав чотири «фатальні» помилки, яких припускаються автолюбителями.

Покупець не завжди перевіряє документи у особи, що пропонує машину, що є помилкою. Разом з тим П.І.Б. власника і продавця в паспорті автомобіля і договорі повинні збігатися. В іншому випадку треба зажадати довіреність, а при її відсутності – відмовитися від покупки.

Другою помилкою є небажання перевірити історію машини. У ряді випадків можуть існувати юридичні проблеми, включаючи невідповідність в документах однієї-двох цифр або букви в номері кузова або двигуна. За статистикою, 60% звітів з історії машин вказують на юридичні та технічні проблеми.

Третьою помилкою називають огляд автомобіля в темний час доби або погану погоду. Можна припустити зварювання, а також місця, покриті шпаклівкою і зафарбовані. В темряві можна не розглянути прогнилі пороги, днище або колісні арки. До того ж, деякі машини продаються після ДТП, про що їх власники не повідомляють.

Четвертою «фатальною» помилкою є відмова перевірити авто в роботі. Необхідно сісти за кермо і проїхати вулицями міста і по заміському шосе. Треба перевірити машину на відведення керма вправо-вліво, так як можливе порушення розвалу-сходження коліс або пошкодження елементів рульового управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.